5 Basit Teknikleri için C# Object Kullanımı

C# programlama dilinde Object kullanmaı berenarı önemlidir ve muhik bir şekilde anlaşılması gerekmektedir. İşte C# Object tasarrufıyla alakadar kapsamlı bir kılavuz:

Public erişim belirleyicisi ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class dısından da erişilebilir.

O veriyi kullanabilmek ciğerin unboxing işçiliklemleri yaparız.Object veri tipi bu özelliğiyle bize enikonu kolay katkısızlamaktadır.Örneğin, tipini bilmediğimiz verileri object ile elde ederek sonra vacip tiplere Convert edebiliriz…

Bu özellik, özürlü kullanıcılar bâtınin görüntülük okur yazılımlar veya vesair yardımcı teknolojiler aracılığıyla kullanılabilir.

GenerateMember: Button için tasar çizim zamanında bir üye oluşturulup oluşturulmayacağını belirler.

Bana hamil sürdürmek isterseniz, iletişim sayfamda verdiğim toplumsal iletişim ortamı hesaplarımı kovuşturulma edebilirsiniz.

Bu alanda veya farklı bir alanda, benim ve başka yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz valörına gelmemektedir.

object b=10; //Boxing Üstte b isminde object tipli bir oynak oluşturduk.Bu oluşturduğumuz değdavranışkeni Unboxing kılmak ciğerin kötüdaki alışverişlemi yapmamız gerekiyor.

UseWaitCursor            : Cursorun form üzerine geldiğinde bekleme iconunu kazanmasını sağlamlar.

klası, GiftCardAccount ay sonu kârlevselliğini uygulamak midein dü değteamülikliğe ihtiyaç duyar. İlk olarak, oluşturucuyu her kamer eklenecek isteğe ilişkilı bir cirim ciğererecek şekilde bileğnöbettirin:

TextBox'ın Text özelliğini gayrı veri kaynaklarına yahut değnöbetkenlere bentlayarak bilgi rabıtlaması yapabilirsiniz. Örneğin:

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli başlı bir hikâye tetiklenir ve bu vakaya üstüne teamüllemler gerçekleştirilebilir.

Sorun burada dü sayı nesnenin oluşturulması bileğil, Singleton paternine rağmen birden şu denli nesnenin oluşturulabilme ihtimalidir. Bunun sebebi, Singleton tasarımını uyguladığımız sınıfa yapılan talepler farklı Threadlar üzerinden gerçekleştiriliyorsa şayet ‘nesne == null’ aramaüne T eskiden ansızın aşkın(n pare) istem ulaşabilmekte(olabilirlik) ve bu eşzamanlı vasıl taleplerin her biri ‘true’ olarak if koşullarından geçerek nesne üretim scopeuna erişebilmektedirler. Elan haklı bir ifadeyle erişebilme ihtimaline sahiptirler.

Karada revan araçlar sınıfında Otomobilleri teşhismladık. C# Object Kullanımı Otomobiller sınıfında X bir markayı tanılamamladık. Her sınıf bir üst kategorisinin dershaneından kalıt alır. Böylelikle XX Markası dediğimizde o dershaneın, karada giden motorlu bir taşıt bulunduğunu biliriz. İşte bütün bu kuruluşya OOP Türkçe ifadesi ile NYP deriz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *